Oerslank

Ieder mens is anders. Bij de Oerslankmethode wordt bekeken welke manier van eten en bewegen het beste bij je past. De methode is gebaseerd op het eten van pure voeding zonder pakjes of zakjes, die gewoon in de supermarkt verkrijgbaar is. Het programma is ook geschikt voor vegetariërs. Oerslank is bedoeld voor vrouwen die:
  • Bewust en gezond willen leven
  • Meer inzicht willen krijgen in voeding, beweging en stressregulatie
  • Een gezond lichaamsgewicht willen bereiken
  • Moeite hebben met afvallen
  • Gezondheidsklachten ondervinden zoals vermoeidheid, darmklachten of spanningen
  • Last hebben van allergieën en/of voedselintolerantie

Coaches
Sandra & Chèr zijn de coaches van Energy 4 Life. Ze begeleiden vrouwen die hun leefstijl willen optimaliseren. Hierbij wordt aandacht besteed aan voeding, beweging en stressregulatie. Tijdens het intakegesprek maak je kennis met één van hen. Zij zullen je coachen tijdens je proces om je leven een nieuwe draai te geven.

Intakegesprek
Aan de hand van een intakegesprek wordt je huidige situatie in beeld gebracht. Daarnaast word je gewogen en gemeten. Dit is de basis voor een voedings- en bewegingsadvies op maat. Tevens wordt er aandacht besteed aan de stressfactor. In hoeverre heb je hier mee te maken en wat kun je er zelf aan doen om hier grip op te krijgen. Aan de hand van een stappenplan ga je met de methode aan de slag!

Vervolgconsult
De één heeft meer begeleiding nodig dan de ander. Heb je behoefte aan meer begeleiding dan kan dat d.m.v. een vervolgconsult. Het eerste vervolgconsult vindt plaats twee weken na het intakegesprek. Tijdens deze twee weken sta je via mail of app in contact met je coach. Heb je vragen, kom je ergens niet uit? Mail je coach! Om de Oerslankmethode goed onder de knie te krijgen, raden we iedereen die een intakegesprek heeft gehad, minstens één afspraak te maken voor een vervolgconsult.
Tijdens het vervolgconsult worden de vorderingen met betrekking tot voeding, beweging en stressregulatie besproken. Je wordt gewogen en er worden nieuwe doelen gesteld. Samen met je coach bepaal je of het noodzakelijk is om een vervolgafspraak te maken.

Beweging
Een gezonde leefstijl is pas compleet als je regelmatig beweegt. Energy 4 Life coaches Sandra & Chèr begeleiden dagelijks vrouwen tijdens het bewegen. Dit doen ze bij The Energy Factory. Deze club richt zich op vrouwen die een actieve leefstijl nastreven. Dagelijks zijn de coaches bij de club te vinden om vrouwen te motiveren tijdens hun sportieve uitdagingen.

De oerspronkelijke keuken
De Oerslankmethode wordt ondersteund met een kookboek vol heerlijke recepten, "De oerspronkelijke keuken". Dit boek staat boordevol smakelijke gerechten voor een gezond, gevarieerd voedingspatroon. Het boek is verkrijgbaar bij The Energy Factory voor €28,50. Klik hier voor een inkijkexemplaar.

Tarieven
Klik hier voor de tarieven van professionele begeleiding door Energy 4 Life Coaches Sandra & Chèr.