Leefstijlcoaching

Ieder mens is anders! De één wil zich energieker voelen, de ander is op zoek naar een betere balans tussen werk, gezin, vrije tijd. Afvallen kan een hoofddoel zijn of actiever en gezonder gaan leven. Maar bijvoorbeeld ook het zo prettig mogelijk omgaan met een chronische aandoening zoals darmklachten, voedselintolerantie of allergie. Wil je persoonlijke doelen bereiken dan is het belangrijk duidelijk te krijgen wat voor JOU belangrijk is. Wat speelt er op dit moment in je leven? Wat wil je veranderen? Wat moet er gebeuren om je doel te bereiken?

Ben je toe aan verandering? We begeleiden vrouwen die:
  • Bewust en gezond willen leven
  • Meer inzicht willen krijgen in voeding, beweging en stressregulatie
  • Een gezond lichaamsgewicht willen bereiken
  • Moeite hebben met afvallen
  • Gezondheidsklachten ondervinden zoals vermoeidheid, darmklachten of spanningen
  • Last hebben van allergieën en/of voedselintolerantie
Coaches
Chèr & Sandra zijn leefstijlcoach. Ze begeleiden vrouwen die op zoek zijn naar de juiste balans. Kwaliteit van leven staat bij deze twee vrouwen voorop. Ze helpen je met het inzichtelijk krijgen van je wensen en geven advies hoe je je doel stap voor stap kunt bereiken. Het advies is gericht op drie aandachtspunten:
  • Voeding: Lekker & puur eten.
  • Beweging: Met plezier bewegen.
  • Stress: Wat levert energie op, wat kost energie.
Tijdens het intakegesprek maak je kennis met één van hen. Zij zullen je coachen tijdens je proces om je leven een nieuwe draai te geven.

Intakegesprek
Aan de hand van een intakegesprek wordt je huidige situatie in beeld gebracht. Dit is de basis voor het voedings- en bewegingsadvies op maat. Tevens wordt er aandacht besteed aan de stressfactor. In hoeverre heb je hier mee te maken en wat kun je er zelf aan doen om hier grip op te krijgen. Aan de hand van een stappenplan ga je aan de slag! Voor het maken van een afspraak, mail naar info@energy4life.nl o.v.v. intakegesprek.

Vervolgconsult
Het vervolgconsult vindt plaats twee weken na het intakegesprek. Gedurende deze twee weken sta je via mail in contact met je coach. Heb je vragen, kom je ergens niet uit? Mail je coach! Tijdens het vervolgconsult worden de vorderingen met betrekking tot voeding, beweging en stressregulatie besproken. Samen met je coach bepaal je of het noodzakelijk is een vervolgafspraak te maken.

Beweging
Een gezonde leefstijl is pas compleet als je regelmatig beweegt. Sandra & Chèr begeleiden dagelijks vrouwen tijdens het bewegen. Dit doen ze bij The Energy Factory. Deze club richt zich op vrouwen die een actieve leefstijl nastreven. Dagelijks zijn de coaches bij de club te vinden om vrouwen te motiveren tijdens hun sportieve uitdagingen.

De oerspronkelijke keuken
Ons leefstijladvies wordt ondersteund met een kookboek vol heerlijke recepten, "De oerspronkelijke keuken". Dit boek staat boordevol smakelijke gerechten voor een gezond, gevarieerd voedingspatroon. Het boek is verkrijgbaar bij The Energy Factory voor €28,50. Klik hier voor een inkijkexemplaar.

Tarieven
Klik hier voor de tarieven voor leefstijladvies.