Clean 9 vastenkuur

Door voeding, verzorgingsproducten die we gebruiken, medicijnen die we slikken, de lucht die we inademen, krijgen we ongemerkt veel stoffen binnen die ons lichaam niet goed kan verwerken, het afbreken van deze stoffen zorgt voor veel afvalstoffen. Als we afvalstoffen niet snel genoeg kunnen verwerken, hopen ze zich op in het lichaam en dit leidt tot verzuring. Verzuring zorgt voor lichamelijk ongemak. Dat begint vaak met onverklaarbare pijntjes, slechte weerstand, overgewicht, blessure gevoeligheid, obstipatie, gasvorming, vermoeidheid, stress, hoofdpijn, slechte huid, slapeloosheid. Allemaal tekenen dat je lichaam niet in balans is. Indien verzuring te lang aanhoudt kan dit leiden tot o.a. allergieënvoedsel intolerantie en ontstekingen met alle gevolgen van dien.  
Het is goed je lichaam af en toe tot rust te laten komen. Dit kun je doen door geen of weinig voeding te eten, suikers en geraffineerde producten te vermijden, geen koffie en/of alcohol te drinken en voldoende rust te nemen. Zo'n periode noem je ook wel een vastenperiode. Vasten heeft veel voordelen:
 • Je geeft je lichaam de kans zich sneller te ontdoen van afvalstoffen.
 • Het brengt je spijsverteringssysteem tot rust, je organen zijn tijdens deze periode niet continu bezig met voedsel verteren. 
 • Het zorgt er voor dat je je glucosevoorraad aanspreekt, hierdoor kom je sneller in je vetverbranding. 
 • Het brengt je hormonen in balans. 
 • Het geeft je immuunsysteem een boost. 
 • Je voelt je fitter, je huid verbetert, je bent helder van geest. 
Als je aan het vasten bent is het belangrijk dat je voedingsstoffen, vitaminen en mineralen binnenkrijgt die je lichaam optimaal voeden. Ze zorgen er namelijk voor dat je lichaam goed functioneertHet is raadzaam om te vasten onder professionele begeleiding. Wij bieden hiertoe de mogelijkheid met behulp van Clean 9. Een box met voedingssupplementen die je lichaam tijdens een vastenkuur ondersteunenWat houdt de kuur in:
 1. Een korte vastenperiode van 9 dagen. Dit houdt in: twee dagen niet eten, zes dagen één warme maaltijd per dag eten. En de laatste dag een lunchmaaltijd en warme maaltijd eten.
 2. Tijdens de 9-daagse kuur voed je je lichaam met voedingssupplementen, zoals Aloë Vera drinkgel, vezels, eiwitpoeder en vitamine- en mineralentabletten. Daarnaast mag je dagelijks als extra verse groenten eten.
Wat levert het op? 
Na 9 dagen zul je merken dat je veel energie hebt, dat gevoel van honger uitblijft, de behoefte naar suiker, cafeïne en alcohol is verdwenen, je huid is verbeterd en dat je zowel lichamelijk als geestelijk lekkerder in je vel zit.
Kan je met Clean 9 afvallen? 
Ja, dat kan! Clean 9 kan zeker een steun in de rug zijn als je bezig bent met afvallen. Je metabolisme wordt tijdens de detoxkuur aangewakkerd, dit zorgt voor een betere verbranding en dit helpt je om makkelijker af te vallen. Een gezond eetpatroon zal zorgen voor een blijvend resultaat. Onze Energy 4 Life coaches kunnen na de kuur een persoonlijk advies op maat geven. Kijk hier voor meer informatie over advies op maat.
Voor wie? 
Of je nu een start gaat maken met een gezondere leefstijl, je gezondheid verder wil optimaliseren of extra kilo's wilt verliezen. Clean 9 is geschikt voor iedereen die wil investeren in een gezondere versie van zichzelf. Zeg nu zelf, wie wil zich nu niet fit en vitaal voelen en er stralend uitzien?! 
Kosten
Wij bieden de Clean 9 kuur aan op twee manieren aan:
1. Clean 9 kuur met professionele begeleiding. 
Dit omvat:
 • Clean 9 box
 • Persoonlijke begeleiding:
  • Intake met uitleg over de kuur, weeg- en meetmoment. 
  • Tijdens de 9-daagse kuur word je online gecoacht.
  • Evaluatiemoment na afronding van de kuur, inclusief weeg- en meetmoment.
Kosten €159,00

2. Clean 9 kuur zonder professionele begeleiding. 
Dit omvat:
 • Clean 9 box
Deze optie adviseren we enkel aan mensen die eerder een kuur van Clean 9 hebben gedaan.
Kosten €120,00

Voor het maken van een afspraak of meer informatie, stuur een email naar info@energy4life.nl o.v.v. Clean 9. We nemen persoonlijk contact met je op.