LEKKER & PUUR ETEN: 15 dagen online foodcoaching

JE BENT WAT JE EET | Voeding heeft direct invloed op hoe je je voelt, hoe je lichaam reageert en hoe je er aan de buitenkant uit ziet. Door het eten van voldoende groente, fruit, gezonde vetten en hoogwaardige eiwitten ondersteun je het lichaam in haar functie. Dit resulteert zich in o.a. je energieker en fitter voelen, een goed uitziende huid, een goede darmfunctie en beter slapen.
Bewust eten verandert je niet alleen fysiek maar ook mentaal. Het lichaam functioneert beter als je voldoende goede voedingsstoffen tot je neemt, dat maakt je niet alleen fysiek maar ook mentaal sterker.


Orthomoleculair voedingscoaches Chèr & Sandra
LEKKER & PUUR ETEN: 
15 dagen online foodcoaching
Orthomoleculair voedingscoaches Chèr en Sandra hebben als missie vrouwen te inspireren op het gebied van gezond leven. Hun speerpunten zijn: regelmatig bewegen, gezond eten en stressregulatie. Met het programma: 15 dagen online foodcoaching, motiveren ze vrouwen lekker en gevarieerd te eten. Door middel van 10 dagmenu's, die bestaan uit ontbijt-, lunch- en dinergerechten en aanvullende tips & tricks zullen zij hun enthousiasme voor lekker eten met de deelnemers delen. Het programma is geschikt voor vrouwen met een glutenintoleratie en/ of koemelkallergie.

Aanmelden & Inhoud programma
  1. Meld je aan voor het programma d.m.v. een mail te sturen naar info@energy4life.nl o.v.v. 15 dagen online foodcoaching.
  2. Naar aanleiding van je mail ontvang je de uitnodiging voor het programma inclusief uitleg omtrent het aanmelden via Facebook en de betaling. 
  3. Op Facebook wordt een besloten groep aangemaakt waar alle deelnemers bij elkaar komen. (Een Facebookaccount is een vereiste om deel te kunnen nemen.)
  4. Het programma start op vrijdag 29 september en eindigt op vrijdag 13 oktober. Je ontvangt de eerste dag een boodschappenlijst voor de eerste week en bruikbare tips en recepten om de week goed van start te gaan. 
  5. In totaal ontvang je 10 dagmenu's. Het eerste dagmenu wordt op zondag 1 oktober aangeboden. Daarna ontvang je dagelijks, behalve vrijdag 6 en zaterdag 7 oktober, een nieuw dagmenu.  
  6. Het programma wordt 15 dagen online begeleid door Chèr & Sandra. Zij zullen tips geven, tricks delen en vragen beantwoorden.
  7. Na afloop worden alle menu's in pdf bestand aangeboden.
Overige informatie 
Aanvang: 29 september 2017
Locatie: Besloten Facebookgroep
Kosten: Leden The Energy Factory €15,00. Niet-leden €20,00.
Aanmelden: Stuur een mail naar info@energy4life.nl o.v.v. 15 dagen online foodcoaching