De Oerspronkelijke keuken

Ter ondersteuning van Oerslank bieden we het kookboek "De Oerspronkelijke keuken" aan. De recepten in het boek zijn gebaseerd op oervoeding en bevat meer dan 120 glutenvrije, koemelkvrije en suikervrije maaltijden.  Je vind er recepten voor ontbijt, lunch en dinerDe Oerspronkelijke keuken is uniek in zijn benadering door de vier verschillende oervoedingsvarianten:
  • Milde oervoeding, voor wie nog moet wennen aan een nieuwe manier van eten en sporters.
  • Basis oervoeding, voor wie wat strikter met voeding wil omgaan en voor mensen die klachten ondervinden als darmproblemen, huidproblemen en vermoeidheid.
  • Koolhydraatbeperkte oervoeding, voor wie het anders niet lukt om af te vallen.
  • Vegetarische oervoeding, voor wie geen vlees of vis wil eten.

Naast de heerlijke gerechten is er ruimte gemaakt voor veel achtergrondinformatie over gezonde voeding en de werking van je lichaam. Het wordt langzamerhand steeds duidelijker dat het westerse voedingspatroon voor veel mensen niet ideaal is. We eten ongezond, te vaak, te veel en onvolwaardig.

Als je wilt overstappen naar een gezondere voedingswijze valt het niet mee om te ontdekken wat er nu voor jou goed is. Er is niet één voedingswijze voor iedereen geschikt. We zijn allemaal anders, en hebben allemaal onze eigen behoeften en overgevoeligheden. In de oerspronkelijke keuken leer je daarom niet alleen wat gezond en lekker eten is, maar wordt er juist rekening gehouden met jouw persoonlijke situatie. Of je nu gewoon gezonder wilt worden, of een aantal kilo's wilt afvallen of aankomen, dit receptenboek zal je motiveren je doelen te bereiken.

De Oerspronkelijke keuken is verkrijgbaar bij The Energy Factory voor €28,50. Bekijk hier een inkijkexemplaar.

Heb je na het lezen van het boek behoeften aan persoonlijke begeleiding? Neem dan contact op met onze Energy 4 Life coaches Sandra & Chèr. Zij helpen je graag op weg met een persoonlijk advies op maat. Kijk hier voor meer informatie.